Search

Springkussen Auto Met Glijbaan

Springkussen Auto Met Glijbaan

€ 135,-
Prijs per dag
Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Het springkussen Auto met glijbaan is zeker een blikvanger op elk feestje. Leuk voor op een (Formule 1) feestje met stoere coureurs. Door de afmeting (5,5 x 6,2 x 5,3) is dit kussen uitermate geschikt voor de grote kinderpartijtjes en evenementen. Naast het springen kunnen de kinderen via de glijbaan hun weg naar buiten weer vinden. Scheur jij met ons mee over land en over zee? Waan je over de grand prix van Zandvoort. Als een echte autocoureur zoals onze Max Verstrappen. En race razendsnel op weg met dit fantastische springkussen naar een razendsnel kinderfeestje. 

Het springkussen Auto met glijbaan is voorzien van dak waardoor dit kussen door weer en wind gebruikt kan worden. 

Wilt u een groter feest geven met auto’s als thema dan hebben wij de volgende attractie tevens in ons verhuur; Springkussen auto groot

Het springkussen auto met glijbaan huren bij Vcompany

Springkussen Auto met glijbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Mocht u toch denken ik wil het kussen op laten zetten door Vcompany dat kan dat natuurlijk ook. U kunt er voor kiezen dit geheel door ons te laten of gedeeltelijk door zelf een handje mee te helpen.  

Vcompany maakt van je dag een feestje

Wanneer je een springkussen bij Vcompany huurt ben je verzekerd van een geslaagd feest. Wilt u naast dit leuke springkussen meerdere attracties huren of advies van één van onze medewerkers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Vcompany heeft meer dan 10 jaar ervaring in grote en kleine feestjes, evenementen, beurzen en braderieën. Omdat wij gesitueerd zijn in het midden van het land kunnen wij snel anticiperen en zijn wij zeer flexibel in onze levering. 

Productgegevens van Springkussen Auto Met Glijbaan