Springkussen Ballon

Springkussen Ballon voorkant
>
  • Springkussen Ballon voorkant
  • Springkussen Ballon binnenkant
  • Springkussen Ballon voorkant
<

140,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Ballon Middel

Vlieg je met ons mee ? Stap in het mandje van de luchtballon. Spring zo hoog als je kunt en laat je meevoeren door de wind. Het springkussen ballon is een middelgroot springkussen van 4,5 bij 3,9 meter is niet te missen. Het springkussen met vier grote ballonnen is een blikvanger op ieder feestje. Vlieg door de lucht als een vogel en zwaai onderweg naar de piloot van het vliegtuig. In vogelvlucht kun je het feestje bekijken van boven. Je moet geen hoogtevrees hebben om op het middel springkussen ballon te springen. Ready for take off?! Spring en we gaan de lucht in ! 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Lucht Ballon Middel?

Het Springkussen Luchtballon Middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. In het stappenplan wordt duidelijk uitgelegd hoe het springkussen opgezet moet worden. Daarbij is een rechte egale ondergrond belangrijk. Dat kan in binnenruimtes zoals een loods, hal, schuur of andere hoge ruimte zijn. Of buiten in een weiland, grasveld of sportpark. Binnen enkele minuten staat het springkussen luchtballon op. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Vlieg door de lucht en spring boven de aarde.

Waarom Springkussen Luchtballon Middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
450 cm
Breedte
390 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
145 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
65 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Ballon middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen