Springkussen Auto Groot

Springkussen auto groot voorkant
>
  • Springkussen auto groot voorkant
  • Springkussen auto groot voorkant
  • Springkussen auto groot voorkant
<

235,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Auto Groot

Max Verstappen pas maar op! Want de volgende generatie racefanaten scheuren je voorbij in hun snelle sportauto. Het grote auto springkussen is voor de echte snelheidsduivels op de racebaan. Spring door het grote springkussen en breek de snelheidsrecords. Pas op dat je niet uit de bocht vliegt en in de grindbak terecht komt. Maak een snelle bandenwissel in de pitstraat en herpak je eerste plek van Max Verstappen in de Formule 1. Spring rond in het springkussen auto. Gegarandeerd uren speelplezier voor racemonsters. Het springkussen auto pas perfect bij een kinderfeestje in autothema, of op een open dag van een autobedrijf in bijvoorbeeld de showroom. Zet ook dit grote auto springkussen in de spotlight en bezorg de kleine autoliefhebbers uren speelplezier tijdens het springen. Wie gaat er met de snelste tijd vandoor en wint de race? 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Auto Groot?

Het springkussen auto heeft een groot formaat. Het springkussen is 10 bij 8,5 meter. Daardoor valt het springkussen direct op tijdens een open dag, evenement, beurs of spelmiddag. Een hele goede eyecatcher dus. Bij de gratis levering krijgt u duidelijke instructies om het luchtkussen eenvoudig zelf op- en af te bouwen. Voor het opzetten van het grote springkussen is een stroompunt binnen handbereik nodig. Hier moet de blower op worden aangesloten. Daarnaast is een egale ondergrond binnen of buiten nodig. Laat het springkussen bezorgen door onze medewerkers. 

Waarom Springkussen Auto groot huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche van springkussens en attractieverhuur. Met deze ervaring adviseren we u graag naar de verschillende mogelijkheden. We denken graag met u mee om te kijken welk springkussen of attractie het meest geschikt is voor uw evenement. Neem dus gerust contact met ons op om de verschillened mogelijkheden te bespreken. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
1000 cm
Breedte
850 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
200 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
10
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Raceauto Groot
1x
- Blower 1500 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
8x
- haringen