Springkussen Boerderij Middel

Springkussen Boerderij voorkant
>
  • Springkussen Boerderij voorkant
  • Springkussen Boerderij zijkant
  • Springkussen Boerderij voorkant
<

€ 140,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Boerderij Middel

Kom ook spelen op de boerderij. Spring rond op het springkussen kalfje. Voor echte stoere boeren en boerinnen die plezier maken op het luchtkussen. Zorg voor het grote boerderijdier en help de boer en boerin op de boerderij. Spring rond op het springkussen kalfje middel en geef het kalfje te eten met een fles melk. Strooi zijn hok op met stro. Zorg dat het kalfje heerlijk kan slapen op de boerderij en een grote koe of stier wordt. Het kalfje is een echte blikvanger op een boerderij themafeest. Het middel springkussen is ook zeer geschikt op boerderij open dag. Trek nog meer kleine bezoekers aan op uw evenement.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Kalfje middel?

Het springkussen kalfje middel is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart met video. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een boerderij thema feest. Het springkussen kan binnen in ruimtes zoals  een loods, schuur, hal of andere hoge ruimte prima staan. Maar ook buiten in een weiland is het springkussen kalfje (met het toevoegen van een stroompunt) veilig om op te springen. Binnen enkele minuten staat het kalfje springkussen op haar benen. Stekker in het stopcontact en de kinderen kunnen veilig springen op het boerderij springkussen.  

Waarom Springkussen Kalfje Middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Springkussen Boerderij middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen