Springkussen Boerderij met glijbaan

Springkussen boerderij glijbaan
>
  • Springkussen boerderij glijbaan
  • Springkussen boerderij glijbaan detail koe
  • Springkussen boerderij glijbaan voorkant
<

109,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Boerderij met glijbaan klein

Laat je spierballen zien en help de boer op de boerderij. Spring rond op het springkussen boerderij met glijbaan. Ontdek de dieren op de boerderij zoals koeien, kalfjes, kippen, varkens en paarden. Echte stoere boeren en boerinnen zorgen voor al deze dieren op de boerderij. Glijd met de glijbaan van het springkussen. Een boerderij themafeest is compleet met een springkussen boerderij met glijbaan klein. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een boerderij open dag. Daarnaast is het springkussen boerderij mét glijbaan. De diverse speelmogelijkheden maken het springkussen nog populairder. Hierdoor trekt u nog meer kleine bezoekers aan op een evenement.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen boerderij met glijbaan klein?

Kleine springkussen in boerderij thema is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een duidelijke instructiekaart met een video. In het stappenplan wordt duidelijk uitgelegd hoe het springkussen opgezet moet worden. Daarbij is een rechte egale ondergrond belangrijk. Dat kan dus in een weiland, grasveld of sportpark buiten zijn. Maar ook binnenruimtes zoals een loods, hal, schuur of andere hoge ruimte zijn geschikte locaties. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een boerderij thema feest. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Steek de stekker in het stopcontact en laat het springkussen hard worden. Daarna kunnen de boeren en boerinnen springen en glijden van het kleine boerderij springkussen met glijbaan.

Waarom Springkussen Boerderij met glijbaan klein huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen
1x
- Boerderij klein met glijbaan