Springkussen Brandweer

Springkussen Brandweer voorkant
>
  • Springkussen Brandweer voorkant
  • Springkussen Brandweer binnenkant
  • Springkussen Brandweer zijkant
<

119,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Brandweer middel

HELP er is brand ! Sirenes aan en haast je in de brandweer auto naar de brand. Redt de mensen uit het brandende huis. Het middel springkussen is voor brandweerlieden die niet terugdeinzen voor gevaar. Voor echte stoere brandweermannen en vrouwen. Er is altijd wel wat spannends aan de hand. Redt de kat uit de boom of help een drenkeling uit het water. Spring rond en wordt de held van de dag. Het springkussen brandweer is perfect op een themadag van de brandweer of open dag. Houd de sproeier en de slangen van de brandblusser paraat want het middelgrote springkussen mag niet te heet worden. Houd het vuur op afstand en kom blussen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Brandweer Middel?

Het Springkussen Brandweer  Middel is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. In het stappenplan wordt duidelijk uitgelegd hoe het springkussen opgezet moet worden. Daarbij is een rechte egale ondergrond belangrijk. Dat kan in binnenruimtes zoals een loods, hal, schuur of andere hoge ruimte zijn. Of buiten in een weiland, grasveld of sportpark. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Laat het luchtkussen hard worden. De jonge brandweer kan daarna heerlijk springen en brandjes blussen. 

Waarom Springkussen Brandweer Middel huren bij Vcompany?

Vcompany verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen zoals brandweer middel.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor het evenement. We zetten onze ervaring graag om in passende oplossingen.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
420 cm
Hoogte
310 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
65 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Brandweer middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen