Springkussen Circus Groot

Springkussen circus voorkant
>
  • Springkussen circus voorkant
  • Springkussen circus binnenkant
  • Springkussen circus binnenkant
<

139,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Circus Groot

Lachen, gieren, brullen op het circus groot springkussen. Komt dat zien in de circustent. Het springkussen clown is een kleurrijk springkussen. Op een circus themafeest, buurtfeest of kinderfeest is het huren van dit springkussen gegarandeerd een geslaagd evenement. Wie laat zijn talenten zien in de circustent? Creatief speelplezier en verzin een circusact wat opgevoerd kan worden. Lenige acrobaten maken een radslag of springen in de lucht een split. Gegarandeerd uren speelplezier op het luchtkussen van de circustent.  

Daarnaast bent u minder afhankelijk van het weer; ook met regen gesprongen worden in het springkussen clown. Het springkussen heeft een opgeblazen dak. Zo blijven de kinderen droog tijdens het springen en spelen. Zo valt het feestje in ieder geval niet in het water. 

Wat kan ik verwachten bij een Springkussen Circus groot? 

Het springkussen circus is 7 bij 5 meter. Een middelgroot opvallend springkussen dat goed zal opvallen tijdens een buurtfeest, festival, open dag of ander evenement. Het springkussen wordt gratis bezorgd bij u thuis in bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Bij de levering zit een uitgebreide instructiekaart. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op binnen enkele minuten. Lees zorgvuldig de instructies of bekijk de instructievideo waarin alle stappen rustig worden toegelicht. Het op- en afbouwen van het luchtkussen kan eenvoudig alleen. De opgeblazen circustent heeft daarnaast een dak, waardoor er ook met minder weer zoals regen gesprongen kan worden. 

Waarom een Springkussen Circus groot huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de attractie en verhuurbranche. De springkussens worden gratis thuisbezorgd en er is een uitgebreid assortiment aan attracties. Hierdoor is er voor ieder type evenement een passende attractie beschikbaar. Alle attracties zijn gecertificeerd. Onze medewerkers weten wat er nodig is om een evenement naar een hoger niveau te tillen. Zij zetten hun vakmanschap graag in, en adviseren u graag voor de passende attractie op uw evenement. Neem contact met ons op, of bekijk de vele mogelijkheden online. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
700 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
175 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen
1x
- Circus Middel