Springkussen Clown

Springkussen boog voorkant
>
  • Springkussen boog voorkant
  • Springkussen boog voorkant
  • Springkussen boog binnenkant
<

119,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Pipo klein met dak

Een kinderfeestje is pas compleet met een clown! Het circus springkussen wordt opgeblazen binnen enkele luttele minuten. Daarna kan er gesprongen worden door de kinderen op het kleine springkussen met dak! Het opvallende springkussen trekt veel bekijks. Door de vrolijke felgekleurde buitenkant en grote clownshoofd met schmink en rode neus is niet te missen. De kleintjes blijven verder lekker droog doordat het springkussen een dak heeft. Zelfs met een paar regendruppels en spetters valt het kinderfeestje niet in het water. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen pipo klein met dak?

Het clown springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart en video. Bekijk de instructievideo en ga stapsgewijs door de op- en afbouw instructies heen. Het springkussen is klein met zijn 3 bij 3 meter en past daardoor gemakkelijk in elke achtertuin. Bezorging van het kleine springkussen is gratis. Afhalen van het springkussen is ook mogelijk. Vcompany is centraal gelegen in Nederland vlakbij Utrecht. 

Waarom Springkussen pipo klein met dak huren bij Vcompany?

Vcompany verhuurt attracties en springkussens voor ieder type evenement. Van groot tot klein, veel of weinig bezoekers. Wij weten wat nodig is om een kinderfeestje tot en met een groot festival te laten slagen. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een extra touch geeft met speciale attracties voor kinderen. 

Door ons grote assortiment en voorraad in attracties zit er altijd wel een springkussen tussen bij wat voor u geschikt is. We zetten onze ervaring om in een passend advies met een bijpassende redelijke prijs. Bezorging is gratis bij Vcompany wanneer u een springkussen huurt in steden zoals Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Clown middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen