Springkussen Cowboy Groot

springkussen cowboy groot
>
  • springkussen cowboy groot
  • springkussen cowboy groot
  • springkussen cowboy groot
<

160,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Cowboy Groot

Cowboys en indianen houd je lasso in paraat! Op het grote springkussen cowboy kun je heerlijk met veel kinderen tegelijk springen. Rijd op je paard over de prairie de zonsondergang tegemoet. Een echt cowboy thema feest is pas compleet met een western springkussen. Het grote springkussen is zeer geschikt voor een thema- of buurtfeest. Maar ook voor bijvoorbeeld een open dag op de manege of rijvereniging. De kleine amazones kunnen heerlijk springen door de springkussen saloon. Galoppeer door de ruimte en geniet van uren speelplezier met stoere cowboy vriendjes en vriendinnetjes. Kijk ook eens naar deze tips om zo veilig mogelijk te springen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Cowboy groot?

Bij de levering van het grote springkussen cowboy groot krijgt u een uitgebreide instructiekaart en video meegestuurd. Het springkussen is groot en daardoor een echte blikvanger op uw evenement. Denk daarbij aan een speeldag, buurtfeest of open dag. Het springkussen kan ook prima in binnenruimtes zoals een loods, hal, rijbak of andere hoge ruimte staan. Zolang er maar een egale rechte ondergrond is om het springkussen cowboy op te zetten. En er een stroompunt binnen handbereik is om de blower op aan te sluiten. 

Waarom Springkussen Multiplay Clown huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl is een verhuurbedrijf dat betaalbare attracties verhuurt zoals springkussens voor ieder soort evenement. Door ons grote assortiment en grote voorraad is er altijd wel een springkussen wat voor u geschikt is. We zijn in de loop der jaren echte rotten in het vak geworden. We weten wat er nodig is om een evenement, kinderfeest of festival ook voor de kleine bezoekers (en daarmee meteen de ouders) geslaagd te maken. Bezorging is gratis en we leveren de attractie bij u op locatie. Van Utrecht tot Amsterdam en van Almere tot Rotterdam. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een geslaagd feest met veel speelplezier op de gehuurde attracties. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
110 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Cowboy groot
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen