Springkussen Cowboy Klein

Springkusse Cowboy Klein voorkant
>
  • Springkusse Cowboy Klein voorkant
  • Springkusse Cowboy Klein binnenkant
  • Springkusse Cowboy Klein voorkant
<

99,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Cowboy klein

Cowboys en indianen houd je lasso in paraat! Op het springkussen cowboy klein kun je heerlijk met springen in de springkussen saloon. Rijd op je paard over de prairie de zonsondergang tegemoet. Een echt cowboy themafeest is pas compleet met een western springkussen. Het kleine springkussen is zeer geschikt voor een thema- of buurtfeest. Maar ook voor bijvoorbeeld een open dag op de manege of rijvereniging. De kleine amazones kunnen heerlijk springen door de springkussen saloon. Galoppeer door de ruimte en geniet van uren speelplezier met stoere cowboy vriendjes en vriendinnetjes.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Cowboy klein?

Bij de levering van het grote springkussen cowboy klein krijgt u een uitgebreide instructiekaart en video meegestuurd. Het springkussen is klein en daardoor makkelijk te plaatsen op een evenement. Het springkussen neemt weinig ruimte in en kan daardoor prima in binnenruimtes worden neergezet. Zolang er maar een egale rechte ondergrond is om het springkussen cowboy op te zetten. Een stroompunt moet daarnaast binnen handbereik zijn. Sluit de stekker van de blower aan op het stopcontact. Het luchtkasteel saloon ontvouwt zich. Daarna kan er door de ruiters en paarden gesprongen worden over de hindernissen en balken. Gegarandeerd veel speelplezier op een thema speeldag, buurtfeest of open dag.

Waarom Springkussen Cowboy klein huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

Springkussens.nl is transparant over de kosten van het huren van een springkussen. Betaal een vaste prijs inclusief bezorging in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Cowboy klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen