Springkussen Cowboy Middel

Springkussen cowboy middel voorkant
>
  • Springkussen cowboy middel voorkant
  • Springkussen cowboy middel detail
  • Springkussen cowboy middel voorkant
<

119,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Cowboy middel

Britt Dekker en Anky van Grunsven zullen jaloers zijn op dit mooie western springkussen. Cowboys houd je lasso’s paraat! Op het springkussen cowboy klein kun je heerlijk met springen in de springkussen saloon. Bind je paard of pony vast aan het springkussen saloon. Het middel springkussen is zeer geschikt voor een thema- of buurtfeest en open dag op de manege of rijvereniging. De kleine amazones kunnen heerlijk springen door de springkussen in western thema. Spring op je viervoeter en ga in draf de prairie tegemoet. Galoppeer door de ruimte en geniet van uren speelplezier met stoere cowboy vriendjes en vriendinnetjes te paard. Geef de paarden hooi en water en mest de paardenstallen uit. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Cowboy middel?

Bij de levering van het western springkussen cowboy middel krijgt u een uitgebreide instructie kaart meegeleverd. Daarnaast is er een uitgebreide video waarin alle op- en afbouw instructies stapsgewijs worden doorlopen. Het springkussen is 5.2 bij 3.9 meter en daardoor makkelijk te herkennen op een evenement. Het springkussen is opvallend en zal veel bekijks hebben. Het springkussen kan binnen of buiten op een egale grond worden neergezet. Daarnaast moet er een stopcontact binnen handbereik zijn. Sluit de stekker van de blower aan op het stopcontact. Het luchtkasteel saloon ontvouwt zich binnen enkele minuten. De ruiters kunnen daarna springen over de hindernissen en balken. 

Waarom Springkussen Cowboy middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

Springkussens.nl is transparant over de kosten van het huren van een springkussen. Betaal een vaste prijs inclusief bezorging in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Betaalbare en gecertificeerde springkussens huren in thema en gratis bezorging. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
390 cm
Hoogte
490 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- cowboy middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen