Springkussen Jungle Fun

>
<

185,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Jungle Fun

Let’s get the party started ! Jungle Fun gegarandeerd want er gaat gedanst en gesprongen worden.  Het overdekte springkussen is kan worden voorzien van led verlichting. Let op, deze leveren we niet mee.  Hierdoor is het springkussen een echte showstopper op een kinderfeestje of muziekfestival. Combineer het springen met muziek. Het springkussen is geschikt voor wat oudere kinderen. Koppel eventueel muziek aan op de boxen en spring op een discofeestje. Laat je beste dansmoves zien. Blijf ook droog tijdens de regen door het opgeblazen dak van de Jungle Fun. Lekker blijven springen en geen regendans op uw evenement of kinderfeestje met dit springkussen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Jungle Fun?

Het middel springkussen Jungle Fun kunt u eenvoudig zelf opzetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5,2 bij 4 meter en past daardoor in vele achtertuinen. Start de party binnen enkele minuten. Het springkussen middel staat namelijk in enkele minuten op. Wanneer je het springkussen huurt is dit een gegarandeerde hit. De combinatie van springen en muziek zorgt voor een unieke ervaring voor de kinderen. Met zelfgekozen muziek en discolichten is dit springkussen gegarandeerd junglefun.   

Waarom Springkussen Jungle Fun huren bij Springkussens.nl?

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen en adviseren we u graag. Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een disco kinderfeestje tot een groot muziekfestival. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een muzikaal evenement een lift kan geven met een middel springkussen Jungle Fun. 

 LET OP; WIJ LEVEREN GEEN LAMPEN EN BOXEN BIJ DIT KUSSEN. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Disco
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen