Springkussen Disco

Springkussen disco voorkant
>
  • Springkussen disco voorkant
  • springkussen disco voorkant
  • springkussen disco voorkant
<

155,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Disco Middel

Let’s get the party started ! Start de muziek en zet de discolichten aan op het springkussen disco. Discofun gegarandeerd want er gaat gedanst en gesprongen worden. Groove ook mee op het middel disco springkussen. Het overdekte springkussen is voorzien van led verlichting. Hierdoor is het springkussen een echte showstopper op een kinderfeestje of muziekfestival. Combineer het springen met muziek. Het springkussen is geschikt voor wat oudere kinderen. Koppel muziek aan op de boxen en spring op een discofeestje. Laat je beste dansmoves zien. Blijf ook droog tijdens de regen door het opgeblazen dak van de disco. Lekker blijven springen en geen regendans op uw evenement of kinderfeestje met dit springkussen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Disco Middel ?

Het middel springkussen disco kunt u eenvoudig zelf opzetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5,2 bij 4 meter en past daardoor in vele achtertuinen. Start de disco party binnen enkele minuten. Het springkussen middel staat namelijk in enkele minuten op. Steek de stekker in het stopcontact en er kan gedanst worden. Wanneer je de springkussen Disco huurt is dit een gegarandeerde hit. De combinatie van springen en muziek zorgt voor een unieke ervaring voor de kinderen. Met zelfgekozen muziek en discolichten is dit springkussen gegarandeerd discofun. Muziek in combinatie met spelende blije kinderen is een gegarandeerd geslaagd feest voor zowel de ouders als kids. Groove mee met de hits bij dit springkussen.  

Waarom Springkussen Disco Middel huren bij Springkussens.nl?

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen en adviseren we u graag. Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een disco kinderfeestje tot een groot muziekfestival. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een muzikaal evenement een lift kan geven met een middel springkussen disco. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
520 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Disco
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen