Springkussen Eland Groot

Springkussen Eland Groot
>
  • Springkussen Eland Groot
  • Springkussen Eland Groot
<

160,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Eland groot

Waan je in de Alpen in hartje winter. Bind je snowboard of ski’s onder tijdens een thema wintersport feest of evenement. De kleine après-ski fanaten kunnen heerlijk springen op het grote springkussen eland. Uren speelplezier op de piste. Kleed je warm aan in de sneeuw en ski samen met het grote dier de berg af. Na al het springen zijn de kleine wintersport fanaten wel toe aan een toepasselijke warme chocomelk met slagroom. Krijg een winters gevoel en huur het grote springkussen eland. Het springkussen heeft een dak en kan dus niet insneeuwen. Let it snow, let it snow. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Eland groot?

Het springkussen eland is een blikvanger door zijn grote formaat. Ook dit springkussen kunt u eenvoudig zelf opzetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 6 meter en past daardoor buiten op een grasveld, tuin of sportveld buiten. In een binnenruimte is er een hoogte van 5 meter nodig zodat het eland zijn hoofd niet stoot. Zorg voor een egale ondergrond binnen of buiten. Steek de stekker van de blower in het stopcontact. Wanneer het grote Eland zichzelf heeft opgeblazen kunnen de wintersporters zich warm gaan springen. 

Waarom groot Springkussen Eland huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Er is keuze tussen kleine en grote springkussens. Ieder formaat is beschikbaar voor een specifiek type evenement. Van een kinderfeestje tot een groot evenement met duizenden mensen. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Door de tientallen jarenlange ervaring in de branche, weten wij wat nodig is om een evenement te laten slagen. Het springkussen eland is zeer geschikt voor een wintersport thema feest. We leveren maatwerk en maken een evenement met een bijpassend springkussen.

Het kiezen van het juiste springkussen kan lastig zijn. Er is zoveel keuze door het grote assortiment. Bij de keuze hiervan helpen we u graag en zetten onze ervaring graag in. We adviseren dan in overleg voor het meest geschikte springkussen voor uw evenement.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
600 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Eland
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen