Springkussen Feest

Springkussen feest groot voorkant
>
  • Springkussen feest groot voorkant
  • Springkussen feest groot binnenkant
<

160,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Feest groot huren

Hiep Hiep hoera ! Er is iemand jarig en er wordt een groot feest gevierd. Vier een verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis met een springkussen feest. Welke jongens en meiden zijn uitgenodigd op het kinderpartijtje? Op het grote springkussen is genoeg ruimte voor meerdere kinderen. Met de vrolijke kleuren en sprookjesfiguren op het springkussen is het kinderfeestje direct feestelijk. Alleen nog slingers ophangen en zorgen voor taart. Dan kan er lang zal ze leven gezongen worden. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Feest groot?

Het springkussen feest is een groot luchtkussen dat toepasselijk is als er een feest wordt gevierd. Het springkussen wordt gratis thuisbezorgd en is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart met video. Het springkussen is 5 bij 4 meter groot en is daardoor een echte blikvanger op een verjaardagsfeest. Zorg voor een egale ondergrond op het grote spingkussen op te zetten en een stopcontact binnen handbereik. Steek de stekker van de blower in het stopcontact en de feestbeesten kunnen uren speelplezier maken. Binnen enkele minuten staat het springkussen en is het kleurrijke springkussen opgeblazen. Het springkussen heeft een dak en is daarbij ook geschikt bij iets minder weer. Zo blijven de feestvierders comfortabel droog als er wat regen druppels vallen en valt het kinderfeestje niet direct in het water.  

Waarom Springkussen Feesttaart overdekt huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder type evenement. Van klein tot groot, een kinderfeestje of groot festival; wij draaien er onze hand niet voor om. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een feestelijk springkussen zoals het grote feest. 

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Springkussens.nl is centraal gelegen in Nederland, in de buurt van Utrecht. Bezorging van de springkussens in gratis. 1 vaste prijs en geen verrassingen bij de huur van attracties. Zo blijft het ook een feest voor u. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
380 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
110 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Feest groot
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen