Springkussen Indoor Bouncer klein

Springkussen Indoor Bouncer voorkant
>
  • Springkussen Indoor Bouncer voorkant
  • Springkussen Indoor Bouncer zijkant
  • Springkussen Indoor Bouncer linkerkant
<

99,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Indoor Bouncer huren 

Het kleine indoor springkussen indoor is een springkussen voor binnen. Het opvallende springkussen voor binnen is opvallende kleurrijk gekleurd. Rode en blauwe vlakken van de opgeblazen stootwanden zijn om tegenaan te beuken. Lachende gezichten van kinderen gegarandeerd op dit kleine springkussen. Bouncen, springen en lol maken tijdens een kinderfeestje. Het kleine springkussen is gecertificeerd. Daardoor kunt u de kinderen veilig laten springen. Er is verder geen dak op dit springkussen. Hierdoor hebben de kinderen veel bewegingsruimte met genoeg licht en lucht. 

Wat kan ik verwachten bij een springkussen indoor bouncer klein? 

Het kleine springkussen in 3 bij 3 meter en past daardoor in vrijwel iedere ruimte. Zet het springkussen voor binnen op een egale grond. Bij de gratis bezorging thuis, krijgt u een duidelijke instructiekaart met stappenplan om het springkussen op- en af te bouwen. Daarnaast wordt er een videolink toegevoegd waarin ook op beeld alle instructies stapsgewijs worden toegelicht. U kunt het kleine springkussen eenvoudig zelfstandig opzetten. Steek de stekker van de blower in het stopcontact en bevestig de blower aan het springkussen. Binnen enkele minuten is het springkussen hard geworden en kunnen de kinderen op een kinderfeestje, buurtfeest of evenement heerlijk bouncen en springen. 

Waarom Springkussen mini kasteel groen huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u. Verras uw dochter, kleinkind, nichtje, buurmeisje of oppaskind met een mini springkussen. Gegarandeerd blije kinderen die uren zoet zijn met spelen en springen. 

De springkussens worden gratis thuisbezorgd door onze medewerkers. Vanuit de centraal gelegen locatie in de buurt van Utrecht. 1 vaste prijs voor het huren van een klein springkussen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
200 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
70 cm
Transport Hoogte
50 cm
Gewicht
75 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Indoor bouncer
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen