Springkussen Jungle klein open

Springkussen Jungle klein open
>
  • Springkussen Jungle klein open
  • Springkussen Jungle klein open bovenkant
  • Springkussen Jungle klein open voorkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Jungle klein zonder dak Klein Springkussen Jungle

Tarzan en Jane hangen in de lianen. Slinger en spring door Springkussen Jungle middel. Voel je de koning van de jungle. Het springkussen in Jungle thema is voor echte stoere kinderen op een kinderfeest, themadag of spelmiddag. Klim en klauter als Mowgli van Jungle Boek door de jungle samen met de andere jungle dieren. Iedere jongen of meisje wil in dit groene springkussen springen, klauteren, apenkooien en ravotten.Vind een weg door het oerwoud hak met de machete een weg langs de vele bomen, insecten en andere dieren in de jungle. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen  Jungle klein zonder dak ?

Het kleine springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 4 bij 4.5 meter en past daardoor in vrijwel iedere achtertuin. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, gym- en sporthal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker van de blower in het stopcontact. Laat het springkussen hard worden. Daarna kunnen de kinderen heerlijk springen. De middel springkussens van Vcompany zijn gekeurd en veilig getest. Hierdoor kunt u met een gerust hard de kinderen laten spelen. 

Waarom Springkussen Jungle zonder dak huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje, verjaardag tot een groter evenement. Door de jarenlange ervaring, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een kleine en grote springkussens.

De springkussens van Springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Huur betaalbare springkussens vlakbij Utrecht. Het grote assortiment en voorraad aan springkussens met een geschikte keuze voor ieder soort evenement. Kunt u niet kiezen? Wij helpen u graag ! Neem contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee en zetten wij onze ervaring om in een passend advies.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle klein zonder dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen