Springkussen Jungle klein overdekt

Springkussen jungle overdekt
>
  • Springkussen jungle overdekt
  • Springkussen jungle overdekt linkerkant
  • Springkussen jungle overdekt voorkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Jungle klein met dak

Voel je de koning van de jungle. Het springkussen klein in Jungle thema is voor echte stoere kinderen op een kinderfeest, themadag of spelmiddag. Klim en klauter als Mowgli van het Jungle boek door de jungle. Ieder jongen en meisje wil in dit kleine groene springkussen springen, klauteren, apenkooien en ravotten. Hak met de machete een weg door het oerwoud. Slinger als Tarzan en Jane aan de lianen door het kleine springkussen Jungle klein met dak. Ook als er wat regen valt in de jungle worden de kinderen niet nat. Zo kunnen ze ongestoord door blijven spelen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen  Jungle klein met dak?

Het kleine springkussen met dak is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart met een stappenplan voor de op- en afbouw van het springkussen. Daarnaast wordt deze kaart begeleid met een instructievideo waarin alles ook op beeld stapsgewijs wordt uitgelegd. Het kleine springkussen is 3 bij 3 meter en past daardoor in vrijwel iedere achtertuin. Ook in hogere binnenruimtes kan het springkussen prima staan zoals een gymzaal, sporthal,  in bijvoorbeeld een loods, gym- en sporthal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker van de blower in het stopcontact. Laat het springkussen hard worden. Daarna kunnen de kinderen heerlijk springen. Hierdoor kunt u met een gerust hard de kinderen laten spelen. 

Waarom Springkussen Jungle klein met dak huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder type evenement. Van een klein kinderfeestje, verjaardag tot een groot festival of evenement. Door de jarenlange ervaring, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een kleine en grote springkussens. U betaalt een vaste prijs met gratis bezorging bij u thuis. Springkussens.nl is centraal gelegen in Nederland dichtbij grote steden als Utrecht en Amsterdam. 

Met het grote assortiment en oneindige voorraad aan springkussens en attracties is er altijd een geschikte keuze beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee om uw evenement voor iedere bezoeker geslaagd te maken. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen