Springkussen Junior 3x3

Springkussen junior voorkant
>
  • Springkussen junior voorkant
  • Springkussen junior binnenkant
  • Springkussen junior zijkant
<

99,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen  Junior 3x3 Klein huren 

Een kinderpartijtje of feestje is pas echt compleet met een speeltoestel zoals een springkussen. Huur het goedkope springkussen junior. De fel gekleurde wanden van het springkussen vallen goed op en trekt veel bekijks van bezoekers. Het springkussen junior zorgt voor gegarandeerd veel speelplezier. Blije kinderen en daarmee ook blije ouders. Het open plafond van het springkussen geeft extra veel lucht en licht voor de kinderen tijdens het springen en spelen. 

Wat kan ik verwachten bij het Springkussen junior 3x3 Klein ? 

Het springkussen is 4 bij 4 meter en past daardoor bijna in elke achtertuin. Het vrolijk gekleurde springkussen in roze, geel en paars met olifanten geeft al direct een feestelijke sfeer op een evenement. Het betaalbare springkussen wordt geleverd met een duidelijke instructiekaart. Daarnaast is er een video met een stapsgewijs op- en afbouw instructie. Het springkussen kan zelfstandig zonder extra hulp worden opgezet. Steek de stekker van de blower in het stopcontact en het springkussen blaast in enkele minuten op. Door het middel formaat van het springkussen past het springkussen in vele achtertuinen. 

Waarom het Junior 3x3 Klein springkussen huren bij Vcompany?

Het junior springkussen wordt gratis bij u thuisbezorgd. Vanuit de centraal gelegen locatie in de buurt van Utrecht betaalt u altijd 1 vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en is het altijd duidelijk waar u aan toe bent. 

Vcompany verhuurt al ruim 10 jaar attractie en springkussens. Door deze jarenlange ervaring in de branche, weten wij als geen ander wat voor attracties nodig zijn voor een blije bezoekers. Door ons grote assortiment en voorraad aan attracties is er altijd wel een geschikt en goedkoop mini springkussen beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Huur een goedkoop springkussen bij attractie- en verhuurbedrijf Vcompany. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
85 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Junior 3x3
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen