Springkussen Junior 3x4

Springkussen junior buitenkant
>
  • Springkussen junior buitenkant
  • Springkussen junior binnenkant
  • Springkussen junior zijkant
<

1,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen  Junior 3x4 middel huren 

Een kinderpartijtje of kinderfeestje is pas echt compleet met een springkussen. Huur het goedkope springkussen junior 3x4 middel. Het springkussen junior zorgt voor gegarandeerd veel speelplezier. Het open plafond van het springkussen geeft extra veel lucht en licht voor de kinderen. Zo kunnen ze vrijer rondspringen. Hetzelfde springkussen is beschikbaar is verschillende maten. Zo is er voor iedere locatie van een feestje of evenement wel een geschikte maat beschikbaar. 

Wat kan ik verwachten bij het Springkussen junior 3x4 middel ? 

Het springkussen is 3 bij 4 meter en past daardoor bijna in elke achtertuin. Het vrolijk gekleurde springkussen in roze, geel en paars met olifanten geeft al direct een feestelijke sfeer op een evenement. Het betaalbare springkussen wordt geleverd met een duidelijke instructiekaart. Daarnaast is er een video met een stapsgewijs op- en afbouw instructie. Het springkussen kan zelfstandig zonder extra hulp worden opgezet. Steek de stekker van de blower in het stopcontact en het springkussen blaast in enkele minuten op. Door het middel formaat van het springkussen past het springkussen in vele speelveldjes, achtertuinen of parken buiten. Ook binnen kan het springkussen prima staan met een egale ondergrond. 

Waarom het Junior 3 x 4 springkussen huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een klein feestje met een paar kleine kinderen tot een groot festival met duizenden bezoekers. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een evenement geslaagd wordt met extra attracties. Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor uw evenement geschikt is. 

Het junior springkussen bezorgen wij gratis op uw locatie. U betaalt 1 vaste prijs en er komen geen onverwachte kosten aan te pas. Hierdoor is het huren van een goedkoop springkussen in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam eenvoudig te verzorgen. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
110 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Junior 3x4
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen