Springkussen Junior 4x4

Springkussen junior voorkant
>
  • Springkussen junior voorkant
  • Springkussen junior binnenkant
  • Springkussen junior zijkant
<

119,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen  Junior 4x4 middel huren 

Een kinderpartijtje, buurtfeest of buurtbarbecue is pas echt compleet met een attractie voor de kinderen zoals een springkussen. Huur het goedkope springkussen 4x4 middel. Gegarandeerd veel spring- en speelplezier. Het open plafond van het springkussen geeft extra veel lucht en licht voor de kinderen. Met de vrolijke kleuren valt het springkussen goed op en is het luchtkasteel een echte blikvanger. 

Wat kan ik verwachten bij het Springkussen junior 4x4 middel ? 

Het springkussen is 4 bij 4 meter en past daardoor bijna in elke achtertuin. Het vrolijk gekleurde springkussen in roze, geel en paars met olifanten geeft al direct een feestelijke sfeer op een evenement. Het Junior springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. Het betaalbare springkussen wordt geleverd met een duidelijke instructiekaart voor de op en afbouw. Daarnaast is er een video waarin deze stappen met beeld verder wordt toegelicht. Het springkussen kan zelfstandig zonder extra hulp worden opgezet. Door het middel formaat van het springkussen past het springkussen buiten in vele achtertuinen, grasveldjes en (sport)parken. Maar ook binnen kan het springkussen eenvoudig worden opgesteld wanneer er een stroompunt binnen handbereik is.  

Waarom het Junior 4 x 4 springkussen huren bij Springkussens.nl?

Het kan lastig zijn om een goedkoop springkussen te huren. Springkussens.nl heeft een ruim assortiment met betaalbare attracties. Voor ieder budget is er een geschikt springkussen aanwezig. Daarnaast worden de springkussens gratis bij u thuis bezorgd vanuit de centrale locatie dichtbij Utrecht en Amsterdam. 

Springkussens.nl verzorgd al ruim 10 jaar attracties en springkussens op grote en kleine evenementen. Deze ervaring zetten we graag om in een passend advies voor u. We helpen u graag met de keuze van een springkussen. We weten wat er nodig is om een evenement te laten slagen. Blije kinderen zijn blije ouders en daarmee ook een blije bezoeker op een geslaagd evenement. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
7
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen
1x
- Junior 4x4