Springkussen Junior 4x5

Springkussen junior
>
  • Springkussen junior
  • Springkussen junior binnenkant
  • Springkussen junior zijkant
<

139,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen  Junior 4x5 middel huren 

Een kinderpartijtje of feestje is pas echt compleet met een middel springkussen. Huur het goedkope springkussen junior 4x5 middel. Het springkussen junior zorgt gegarandeerd voor veel speelplezier. Het open plafond van het springkussen geeft extra veel lucht en licht voor de kinderen. Zo kunnen de kinderen vrijer rondspringen. Het felgekleurde springkussen van 4 bij 5 meter valt goed op. Hierdoor heeft u een echte eyecatcher op een buurtfeest, barbecue op kinderfeestje. En kunt u nog lange tijd terugkijken op een geslaagd evenement. 

Wat kan ik verwachten bij het Springkussen junior 4x4 middel ? 

Het springkussen is 4 bij 5 meter. Het junior springkussen is eenvoudig zelfstandig op te zetten. Het betaalbare springkussen wordt geleverd met een duidelijke instructiekaart. Daarnaast is er een video met een stapsgewijs op- en afbouw instructie. Het vrolijk gekleurde springkussen in roze, geel en paars met olifanten geeft al direct een feestelijke sfeer op een evenement. Zorg voor een stroompunt binnen handbereik. Steek de stekker van de blower in het stopcontact en het springkussen blaast in enkele minuten op. Het middel formaat springkussen past zowel binnen als buiten op vele oppervlakten. Zorg voor een egale ondergrond. Dan kunnen de kinderen veilig springen. 

Waarom het Junior 4 x 5 springkussen huren bij Springkussens.nl?

Het kan lastig zijn om een goedkoop springkussen te huren in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. Springkussens.nl heeft een ruim assortiment veel keuze in goedkope attracties huren. Voor ieder budget is er een geschikt springkussen aanwezig. Daarnaast worden de springkussens gratis bij u thuis bezorgd. 1 vaste prijs waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. 

Springkussens.nl verzorgd al ruim 10 jaar attracties en springkussens op grote en kleine evenementen. Deze ervaring zetten we graag om in een passend advies voor u. We helpen u graag met de keuze van een springkussen. We weten wat er nodig is om een evenement te laten slagen. Blije kinderen zijn blije ouders en daarmee ook een blije bezoeker op een geslaagd evenement. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
90 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
140 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Junior 4x5
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
8x
- haringen