Springkussen Kasteel klein blauw

springkussen kasteel blauw
>
  • springkussen kasteel blauw
<

99,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Mini Kasteel blauw

Samen met vrienden en vriendinnetjes rondspringen op een springkussen in thema. Met een kasteel Springkussen blauw wordt ieder kinderfeestje een geslaagd feest. Op het kleine blauwe kasteel springen de prinsen, ridders en prinsessen rond in het luchtkasteel. Het kasteel wordt geteisterd door een boze draak. Welke stoere strijder weet het angstaanjagende dier te verslaan in een zwaardgevecht op het kasteel? 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Mini Kasteel blauw ?

Het kleine springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 3 bij 3 meter en past daardoor in vrijwel iedere achtertuin. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en de kinderen kunnen heerlijk springen op het luchtkasteel. Het blauwe springkussen maakt een feestje echt compleet. Eenvoudig mee te nemen in de kofferbak van een auto.   

Waarom Springkussen Mini Kasteel blauw huren bij Vcompany?

Vcompany verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u. Verras uw dochter, kleinkind, nichtje, buurmeisje of oppaskind met een springkussen mini. Gegarandeerd een blij kind dat uren zoet is met spelen en springen. 

Springkussen verhuur centraal in Nederland

De springkussens worden gratis bezorgd. Vanuit de centraal gelegen locatie in de buurt van Utrecht. Vanuit de afhaallocatie ben je binnen 45 minuten in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het is ook mogelijk om het springkussen af te halen in Werkhoven.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Kasteel blauw klein
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen