Springkussen Kasteel met glijbaan

springkussen kasteel met glijbaan
>
  • springkussen kasteel met glijbaan
  • springkussen kasteel met glijbaan voorkant
  • springkussen kasteel met glijbaan
<

160,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Kasteel met glijbaan    

Iedere kleine prins en prinses droomt van een gaaf kinderfeestje. Samen met andere prinsen en prinsessen rondspringen in een kasteel springkussen in thema. Met een Springkussen Kasteel met glijbaan wordt ieder prinsen- en prinsessenfeest een geslaagd feest. Op het middel grote luchtkasteel, springen de adel rond. Het kasteel wordt geteisterd door een boze draak. De stoere prins moet de draak verslaan. En de prinsessen beschermen voor het kwaad. De prinses glijd van de glijbaan hoog uit de toren. De prins redt de prinses en ze worden verliefd op elkaar. Ze gaan het luchtkasteel huren en wonen er nog lang en gelukkig. Dit middel springkussen kasteel is alleen voor echte stoere prinsen en prinsessen. Er gebeuren namelijk vaak gekke dingen op het kasteel. Zwaardgevechten, paardenraces en nog veel meer spannende dingen. Gegarandeerd uren speelplezier en fantasie op het springkussen kasteel met glijbaan.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Kasteel met glijbaan?

Het middel springkussen kasteel kunt u eenvoudig zelf opzetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5,5 bij 4 meter en past daardoor in vele achtertuinen. Alleen de slotgracht moet er nog omheen worden gegraven..  Binnen enkele minuten staat het springkussen kasteel met glijbaan op. Stekker in het stopcontact en de kleine prinsen en prinsessen kunnen heerlijk springen op het luchtkasteel.

Waarom Springkussen Kasteel met glijbaan huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl heeft ruim 10 jaar ervaring in de evenementen en attractie verhuur branche. Huren bij Vcompany kan voor ieder soort evenement. Van een klein besloten kinderfeestje tot een groot festival. Wij deinzen nergens voor terug. Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Spreek uw wensen uit en wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de vele opties en onze kunde in het vak. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
550 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Kasteel met glijbaan
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen