Springkussen Kasteel klein groen

springkussen kasteel groen voorkant
>
  • springkussen kasteel groen voorkant
<

99,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen mini Kasteel Groen

Iedere kleine prinses of prins droomt van een gaaf kinderfeestje. Samen met vriendjes en vriendinnetjes rondspringen op een springkussen in thema. Met een Springkussen kasteel groen wordt wordt het kinderfeestje vast en zeker geslaagd. Op het kleine groene kasteel, kan naar hartelust worden gesprongen door jongens en meiden. Het luchtkasteel wordt geteisterd door een draak. Welke stoere ridder kan het vuurspuwende dier verslaan? Blije en spelende kinderen op het feestje wanneer er een mini springkussen wordt gehuurd.  

Wat kan ik verwachten bij Springkussen mini kasteel groen?

Het mini springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het kleine groene springkussen is 3 bij 3 meter en past daardoor in vrijwel iedere kleine achtertuin. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact van de blower en de kleine ridders kunnen heerlijk springen op het luchtkasteel. Het groene springkussen maakt een kinderpartijtje echt compleet. Eenvoudig mee te nemen in de kofferbak van een auto. Of gratis bij u thuisbezorgd door een van onze medewerkers. 

Waarom Springkussen mini kasteel groen huren bij Vcompany?

De springkussens worden gratis thuisbezorgd. Vanuit de centraal gelegen locatie in de buurt van Utrecht betaal je altijd 1 vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en is het altijd duidelijk waar u aan toe bent. 

Vcompany verhuurt al ruim 10 jaar attractie en springkussens. Door deze jarenlange ervaring in de branche, weten wij als geen ander wat voor attracties nodig zijn voor een blije bezoekers. Door ons grote assortiment en voorraad aan attracties is er altijd wel een geschikt en goedkoop mini springkussen beschikbaar. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Huur een goedkoop springkussen mini bij Vcompany en krijg gecertificeerd springkussen gratis bij u thuisbezorgd. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
300 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Kasteel groen klein
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen