Springkussen Multiplay Brandweer

springkussen multiplay brandweer voorkant
>
  • springkussen multiplay brandweer voorkant
  • springkussen multiplay brandweer detail
  • springkussen multiplay brandweer detail
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Multiplay Springkussen Brandweer 

Alle brandweerlieden paraat, het alarm gaat af. Stap snel in het multiplay Brandweer springkussen en vertrek richting de brand om te blussen. Spring rond in de brandweerauto en blus alle brandjes. Je moet niet bang zijn voor brand en water, want er wordt wat afgeblust in het kussen. Wellicht mag je nog een kijkje nemen op de ladder en met de evacuatieglijbaan naar beneden. Houd je goed vast want de brandweerauto kan heftig rijden door het gespring. Uren speelplezier op het luchtkussen met een opvallend gekleurde Brandweerauto. Door allerlei speelelementen op het kussen zijn de kleine brandweerlieden uren zoet. Nog veel meer speelvertier? Kijk dan ook eens naar ons andere springkussen Brandweer. 

Wat kan ik verwachten bij een Multiplay Springkussen Brandweer? 

Het Multiplay Brandweer springkussen is 5 bij 5 meter. Het springkussen met glijbaan en stoot pilaren wordt geleverd met een uitgebreide instructiekaart. Zo is het springkussen gemakkelijk zelfstandig op te zetten. Zorg voor een stroompunt binnen handbereik om de stekker van de blower in te steken. Binnen enkele minuten blaast het luchtkussen zichzelf op, zodat de kinderen al snel kunnen springen. Het springkussen kan zowel binnen als buiten staan, zolang het een egale ondergrond heeft. 

Waarom een Multiplay Springkussen Brandweer huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl verhuurt al meer dan 10 jaar springkussens en andere attracties voor verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan een buurtfeest, kinderfeestje of juist aan een groot festival. Ons vakkundig personeel denkt graag mee in de invulling hiervan. Aarzel dus niet om contact met ons te zoeken. Het door u gekozen springkussen wordt gratis bij u thuisbezorgd. Wij nemen rond de huurdatum contact met u op wanneer we komen bezorgen. U betaalt één vaste prijs en wij regelen de rest. Zo kunt u zich volledig storten op de andere voorbereidingen van uw evenement. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay brandweer
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen