Springkussen Multiplay Clown

Springkussen multiplay clown voorkant
>
  • Springkussen multiplay clown voorkant
  • springkussen multiplay clown detail
  • springkussen multiplay clown detail
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Multiplay Clown

Een kinderfeestje is niet compleet zonder een clown! Het circus springkussen wordt opgeblazen binnen enkele luttele minuten. Daarna kan er gesprongen worden ! Het opvallende multiplay springkussen trekt veel bekijks. Door de vrolijke felgekleurde buitenkant en grote clownshoofd op de voorkant. Het multiplay springkussen is divers door de verschillende speelelementen. Er kan gesprongen worden op het clown springkussen en van de glijbaan worden gegleden. Hierdoor is het springkussen speciaal. Extra veel speelplezier voor de kleintjes. Daarnaast zorgen de hoge zijkanten van het multiplay clown springkussen voor een veilige spring- en speelomgeving. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Clown?

Het Multiplay clown springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een circus thema feest. Bezorging van het springkussen is gratis. Afhalen van het springkussen is ook mogelijk. Vcompany is centraal gelegen in Nederland vlakbij Utrecht. 

Het multiplay springkussen kan buiten in bijvoorbeeld een tuin worden gezet, maar ook binnen staat het springkussen prima in een loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en springen maar ! 

Waarom Springkussen Multiplay Clown huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt attracties en springkussens voor ieder type evenement. Van groot tot klein, veel of weinig bezoekers. Wij weten wat nodig is om een kinderfeestje tot en met een groot festival te laten slagen. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een extra touch geeft met speciale attracties voor kinderen. 

Door ons grote assortiment en voorraad in attracties zit er altijd wel een springkussen tussen bij wat voor u geschikt is. We zetten onze ervaring om in een passend advies met een bijpassende redelijke prijs. Bezorging is gratis bij Springkussens.nl wanneer u een springkussen huurt in steden zoals Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Clown
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen