Springkussen Multiplay Haai

springkussen multiplay haai voorkant
>
  • springkussen multiplay haai voorkant
  • springkussen multiplay haai detail
  • springkussen multiplay haai detail
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Multiplay Haai

Blub Blub. Kinderen voelen zich als een vis in het water op het Springkussen Multiplay haai. Pas op voor de grote scherpe tanden van de haai, straks hapt hij nog ! Spring door de onderwater zee wereld met vissen, koraalrif en weekdieren. De grote haaienkop is een echte blikvanger op een zeedieren themafeest. Het springkussen haai heeft een grote bek met tanden. Trek nog meer kleine bezoekers aan op uw evenement. Daarnaast is het multiplay springkussen divers door de verschillende speelelementen. Naast het springkussen is het multiplay springkussen haai voorzien van een glijbaan. De hoge wanden van het multiplay haai springkussen zorgen voor een veilige spring- en speelomgeving.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Haai?

Het Multiplay Haai springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een zee thema feest. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en springen maar ! 

Waarom Springkussen Multiplay Haai huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een multiplay springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Ieder budget en type evenement vergt een passende oplossing. Bij de keuze van een geschikte attractie helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen om te huren. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Haai
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen