Springkussen Multiplay Kasteel

Springkussen multiplay kasteel zijkant
>
  • Springkussen multiplay kasteel zijkant
  • springkussen multiplay kasteel detail
  • springkussen multiplay kasteel detail
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Multiplay Springkussen Kasteel  

Huur het Multiplay Springkussen Kasteel en haal een bijzonder springkussen in huis. Op het populaire multiplay springkussen komen meerdere speelelementen aan bod. Naast het springen wordt er geklommen naar de top van de toren om vervolgens naar beneden te glijden. Speciaal voor kleine prinsen of prinsessen die in thema een verjaardagsfeestje willen vieren. Versla de draak tijdens een zwaardgevecht en red de prinses die gevangen zit in de kasteeltoren. Past de multiplay net niet? Kijk ook eens naar onze andere kasteel springkussens.

Wat kan ik verwachten bij een Multiplay springkussen kasteel? 

Het multiplay springkussen is 5 meter breedt en 5 meter lang. Door deze afmeting kan het luchtkasteel in zowel een kleine achtertuin staan buiten als binnen in een schuur. Let op dat het luchtkasteel 3 meter hoog is. Een stopcontact moet binnen handbereik zijn om de stekker van de blower in te steken. Binnen enkele minuten blaast het kasteel zichzelf op met lucht. Het multiplay springkussen kasteel wordt geleverd met een instructiekaart waar stapsgewijs alle op- en afbouw instructies worden toegelicht. De gebruiksvriendelijke uitleg wordt ondersteund met video’s. Zo kunt u eenvoudig en snel zelfstandig het luchtkussen opzetten. Het wit met blauw gekleurde luchtkasteel met torens valt goed op en bezorgd kinderen gegarandeerd uren speel-, spring- en klauter plezier. 

Waarom een Springkussen Multiplay Kasteel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl bezorgd springkussens zoals het multiplay kasteel springkussen gratis bij u thuis. U betaalt 1 vaste prijs en komt niet voor verrassingen te staan. Springkussens.nl is een betrouwbare attractieverhuurder die al ruim 10 jaar ervaring heeft in de evenementenbranche. De ervaringen die we hebben opgedaan zetten wij om in een passend advies. Ieder evenement is anders en daarvoor zijn specifieke aanpassingen en wensen begrijpelijk. We komen graag in contact met u om een geschikte keus te maken uit ons brede assortiment aan springkussens en andere attracties. Zo bent u ervan verzekerd dat het kinderfeestje, buurtfeest, festival of zeskamp een geslaagd evenement wordt met de juiste attracties uit onze grote voorraad. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Kasteel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen