Springkussen Multiplay Koe

springkussen multiplay koe voorkant
>
  • springkussen multiplay koe voorkant
  • Springkussen Multiplay koe binnenkant
  • Springkussen Multiplay koe binnenkant
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Multiplay Koe

Spring rond op het multiplay springkussen koe. Echte stoere boeren en boerinnen zorgen voor alle dieren op de boerderij. Glijd met de glijbaan van het springkussen. De grote koeienkop is de blikvanger op een boerderij themafeest. Het springkussen koe middel met glijbaan is ook zeer geschikt op boerderij open dag. Trek nog meer kleine bezoekers aan op uw evenement. Daarnaast is het multiplay springkussen divers door de verschillende speelelementen. De hoge wanden van het multiplay koe springkussen zorgen voor een veilige spring- en speelomgeving. Zo kunt u met een gerust hart de kinderen naar hartenlust laten spelen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Koe?

Het Multiplay koe springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een boerderij thema feest. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een schuur, loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Steek de stekker in het stopcontact en wacht een paar seconde tot het multiplay luchtkussen is opgeblazen. 

Waarom Springkussen Multiplay Koe huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeest tot een groot festival; wij deinzen nergens voor terug en gaan graag uitdagingen aan. Huur een springkussen zoals deze grote Multiplay koe. Het opgeblazen speeltoestel wordt gratis bij u thuis bezorgd. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen. Zo kunt u vanuit Amsterdam, Rotterdam of Utrecht voor 1 vaste prijs een springkussen huren. 

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Koe
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen