Springkussen Multiplay Krokodil

Springkussen multiplay krokodil voorkant
>
  • Springkussen multiplay krokodil voorkant
  • springkussen multiplay krokodil detail
  • springkussen multiplay krokodil detail
<

149,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Omschrijving

Springkussen Multiplay Krokodil

Pas op of dat je niet wordt gebeten! Spring op het grote groene dier van spel naar spel. Sni sna snappie het multiplay springkussen krokodil trekt veel bekijks op uw feest of evenement.  Het grote groene krokodillen hoofd is niet te missen. Daarnaast is het multiplay springkussen divers door de verschillende speelelementen. Naast het springkussen is het multiplay springkussen krokodil voorzien van een glijbaan. Springen en glijden is de perfecte combinatie om een kinderfeestje te laten slagen. De hoge zijkanten van het multiplay springkussen zorgen voor een veilige spring- en speelomgeving voor de kinderen.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Krokodil?

Het Multiplay Krokodil springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een dieren thema feest. Zet het springkussen in uw tuin of binnen in bijvoorbeeld een hoge schuur, hal, gymzaal of loods. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Volg de instructies en laat het springkussen zich vullen met lucht via de blower. Daarna kunnen de kinderen heerlijk spelen op het multiplay springkussen. 

Waarom Springkussen Multiplay Krokodil huren bij Vcompany?

Vcompany verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een u een evenement een lift kan geven met verschillende attracties. Voor ieder type budget is er een passende attractie beschikbaar. Mede door ons grote assortiment en voorraad in onder andere springkussens op onze centraal gelegen locatie nabij Utrecht. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze van een geschikte attractie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- multiplay krokodil
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen