Springkussen Multiplay Leeuw

springkussen multiplay leeuw voorkant
>
  • springkussen multiplay leeuw voorkant
  • springkussen multiplay Leeuw detail
  • springkussen multiplay Leeuw detail
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Multiplay Leeuw

Rawr, de koning van de dieren staat voor je klaar om te springen. Simba van de Lion King met zijn grote leeuwenkop is een echte blikvanger op een dieren themafeest. Alle kleine dierenfans zijn niet weg te slaan bij het Multiplay Leeuw springkussen. Trek nog meer kleine bezoekers aan op uw evenement. Daarnaast is het multiplay springkussen divers door de verschillende speelelementen. Naast het klimmen en springen, kunnen de kleine jungle liefhebbers ook glijden van de glijbaan. Gegarandeerd veel speelplezier op het multiplay springkussen. De hoge wanden van het multiplay Leeuw springkussen zorgen voor een veilige spring- en speelomgeving. Hierdoor kun je als ouders gerust je kleine kroost laten springen.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Leeuw?

Het Multiplay Leeuw springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het Multiplay Springkussen Leeuw is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen Multiplay springkussen zich eenvoudig op. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een dieren thema feest. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker van de blower in het stopcontact en springen maar ! 

Waarom Springkussen Multiplay Leeuw huren bij Springkussens.nl?

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen dat voldoet aan uw wensen. Bij de keuze van het huren van een springkussen helpen we u graag. We adviseren waar nodig en bezorgen de attractie bij u thuis. Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder type evenement. Van een klein kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Leeuw
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen