Springkussen Multiplay Tijger

springkussen multiplay tijger voorkant
>
  • springkussen multiplay tijger voorkant
  • springkussen multiplay Tijger detail
  • Sspringkussen multiplay Tijger detailpringkussen
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Multiplay Tijger

Klim en klauter als Mowgli van Jungle Boek door de jungle samen met de andere jungle dieren. Slinger door de jungle op het springkussen multiplay tijger. De grote tijgerkop is een echte blikvanger op een dieren jungle themafeest. Trek nog meer kleine bezoekers aan op uw evenement, buurtfeest of festival. Het multiplay springkussen is divers door de verschillende speelelementen. Naast het springkussen is het multiplay springkussen tijger voorzien van een glijbaan. De hoge wanden van het multiplay tijger springkussen zorgen voor een veilige spring- en speelomgeving. Zo kunnen de kinderen spelen, klimmen en ravotten in het oerwoud van de tijger. En kunt u met een gerust en zorgeloos hart genieten.   

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Tijger?

Het Multiplay Tijger springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 5 meter en is daardoor een echte blikvanger op een dieren thema feest. Het springkussen kan buiten op een egaal grasveld worden gezet. Of binnen in bijvoorbeeld een loods, hal, schuur of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en de kinderen kunnen naar hartelust springen. 

Waarom Springkussen Multiplay Tijger huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de evenementen en attractie branche weten wij wat er nodig is om een evenement een lift te geven. Deze attracties voor kinderen zijn echte blikvangers en zijn gegarandeerd een succes. We leveren maatwerk waar nodig. Bezorging is gratis van de springkussens en door ons grote assortiment en voorraad in springkussens zit er altijd wel een passend springkussen bij.  Het kiezen van een springkussen kan lastig zijn. Wij helpen graag bij de keuze en adviseren graag voor het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay Tijger
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen