Springkussen Multiplay Vliegtuig

springkussen multiplay vliegtuig voorkant
>
  • springkussen multiplay vliegtuig voorkant
  • springkussen multiplay vliegtuig detail
  • springkussen multiplay vliegtuig detail
<

180,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Multiplay Springkussen Vliegtuig 

Alle passagiers instappen. Paspoort en vliegtickets in de aanslag. Stap aan boord in de Boeing Multiplay Springkussen Vliegtuig. Spring rond in het vliegtuig op de vlucht hoog boven de wereld. Je moet geen hoogtevrees hebben want er wordt op duizenden meters hoogte gevlogen. Wellicht mag je nog een kijkje nemen in de cockpit van de piloot. De stewards en stewardessen brengen met de trolley het eten en drinken rond. Gordels vast aan boord want er kan wat turbulentie ontstaan door het gespring. Uren speelplezier op het luchtkussen met opvallend gekleurde vliegtuigen. Door de verschillende speelelementen op het kussen zijn de kinderen en kleine vliegeraars uren zoet. 

Wat kan ik verwachten bij een Multiplay Springkussen Vliegtuig? 

Het Multiplay vliegtuig springkussen is 5 bij 5 meter. Het interactieve springkussen met glijbaan en stoot pilaren wordt geleverd met een uitgebreide instructiekaart. Hier staan de op- en afbouw instructies duidelijk stapsgewijs uitgelegd. Deze worden nogmaals toegelicht in een begeleidende video. Zo kun je zelfstandig het springkussen opzetten. Zorg voor een stroompunt binnen handbereik om de stekker van de blower in te steken. Binnen enkele minuten blaast het luchtkussen zichzelf op. Daarna kan er naar hartelust gesprongen en gespeeld worden op het multiplay vliegtuig. Het springkussen kan zowel binnen als buiten staan. Een egale ondergrond is daarbij wel belangrijk. 

Waarom een Multiplay Springkussen Vliegtuig huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl verhuurt al ruim 10 jaar springkussens en andere attracties voor grote en kleine evenementen. Het vakkundige personeel adviseert u graag in de beste keuze voor uw specifieke evenement. Van een kinderfeestje, buurtfeest of groot festival. Wij denken graag mee in de invulling hiervan met de juiste attracties. De springkussens worden gratis bij u thuisbezorgd. U betaald 1 vaste prijs en komt niet voor verrassingen te staan. Zo kunt u zich bezighouden met de andere voorbereidingen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
130 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Multiplay vliegtuig
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen