Springkussen Olifant middel

springkussen olifant voorkant
>
  • springkussen olifant voorkant
  • springkussen olifant middel zijkant
  • springkussen olifant voorkant
<

119,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Olifant Middel

Een thema dierenfeestje is pas compleet met een dombo olifant springkussen. Spring rond met vriendjes en vriendinnetjes op het middel springkussen. De rangers krijgen geen genoeg van het dierenrijk. Het opvallende olifant hoofd met lange slurf en grote oren is niet te missen. Een echte eyecatcher op een dieren themafeest of kinderfeestje. Je kunt niet om het grote dier heen. En hij is dan ook echt de olifant in de ruimte. 

Wat kan ik verwachten bij het middel Springkussen Olifant?

Huur een olifant springkussen bij Vcompany en laat het gratis thuis bezorgen. Het olifant springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart. Daarnaast is er ook een video met instructies waar we alles rustig voordoen. Veiligheid staat voorop en wij zorgen er dan ook op dat onze springkussens ten alle tijden gekeurd zijn. Zet het springkussen op een egale ondergrond. Stekker in het stopcontact en de dierenvrienden en andere kinderen kunnen naar hartelust springen.  

Het springkussen is 4,6 bij 3,8 meter en is daardoor een echte blikvanger op een dieren thema feest. Buiten is het middel springkussen geschikt om neer te zetten. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, hal of andere hoge ruimte. Zorg dat dit hoog genoeg is, anders stoot dombo zijn hoofd. Binnen enkele minuten staat het springkussen olifant op haar grote poten. 

Waarom Springkussen middel Olifant huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement van Utrecht tot Amsterdam. Ieder type evenement komt voorbij; van klein kinderfeestje tot een groot festival.  We weten als geen ander wat nodig is om een evenement te laten slagen. Kies uit ons grote assortiment een springkussen. We hebben veel attracties op voorraad waardoor er altijd wel wat bij zit wat voor uw evenement geschikt is. Neem contact met ons op en bekijk de mogelijkheden op onze website. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
360 cm
Breedte
460 cm
Hoogte
380 cm
Transport Lengte
130 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Olifant middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen