Springkussen Prinses Klein

springkussen prinses voorkant
>
  • springkussen prinses voorkant
  • Springkussen prinses voorkant
  • springkussen prinses zijkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

 

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Prinses klein met dak  

Iedere kleine prinses droomt van een gaaf kinderfeestje. Samen met vrienden en vriendinnetjes rondspringen op een springkussen in thema. Met een Springkussen Prinses wordt ieder prinsessenfeest een geslaagd feest. Op het kleine roze kasteel, springen de prinsessen rond in het luchtkasteel. Het kasteel wordt geteisterd door een boze draak. De prinsessen moeten de draak verslaan. Het kleine springkussen is voor echte stoere prinsen en prinsessen. Voor andere stoere prinsen en prinsessen hebben we ook nog een springkussen kasteel

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Prinses klein met dak?

Het kleine springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 4 bij 4 meter en past daardoor in vrijwel iedere achtertuin. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en de kleine prinsessen kunnen heerlijk springen op het luchtkasteel. Het roze springkussen maakt een prinsessenfeestje echt compleet. Eenvoudig mee te nemen in de kofferbak van een auto.   

Waarom Springkussen Prinses huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u. Verras uw dochter, kleinkind, nicht, oppaskind met een springkussen prinses klein met dak. Gegarandeerd een blij kind dat uren zoet is met speleje, buurmeisje of on en springen. 

Springkussen verhuur centraal in Nederland

De springkussens worden gratis bezorgd. Vanuit de centraal gelegen locatie in de buurt van Utrecht. Vanuit de afhaallocatie ben je binnen 45 minuten in de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het is ook mogelijk om het springkussen af te halen in Werkhoven.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Prinses klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen