springkussen Saloon

Springkussen saloon voorkant
>
  • Springkussen saloon voorkant
  • Springkussen saloon linkerkant
  • Springkussen saloon binnenkant
<

140,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Saloon middel

Cowboys en indianen houd je lasso in paraat! Op het grote springkussen saloon kun je heerlijk springen met de cowboys. Rijd op je paard over de prairie de zonsondergang tegemoet. Ga voor een kleine pauze de saloon in. Bind je paard vast buiten aan de saloon. Verkleed jezelf als Old Schatterhand met cowboyhoed op een western themafeest. Een echt cowboy themafeest is pas compleet met een springkussen saloon. Het middel springkussen is zeer geschikt voor een thema- of buurtfeest. Maar ook voor bijvoorbeeld een open dag op de manege of rijvereniging. De kleine amazones kunnen heerlijk springen door de springkussen saloon. Galoppeer door de ruimte en geniet van uren speelplezier met stoere cowboy vriendjes en vriendinnetjes.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Saloon middel?

Bij de levering van het middel springkussen saloon krijgt u een uitgebreide instructiekaart en video meegestuurd. Het springkussen is 5,5 bij 4,1 meter en valt daarbij op tijdens een evenement. Denk daarbij aan een speeldag, buurtfeest of open dag van bijvoorbeeld de manege. Het springkussen kan ook prima in binnenruimtes zoals een loods, hal of andere hoge ruimte staan. Zolang er maar een egale rechte ondergrond is om het springkussen saloon op te zetten. Steek de blower in het stopcontact. Als het springkussen hard is kunnen de cowboys springen op het luchtkussen.

Waarom Springkussen middel saloon huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen. Het saloon springkussen is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig en snel op.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor uw evenement geschikt is. We adviseren graag met u en gaan in overleg over de meest geschikte springkussen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
550 cm
Breedte
410 cm
Hoogte
460 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
100 cm
Gewicht
120 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen
1x
- Saloon Middel