Springkussen Skihut groot

Springkussen skihut groot voorkant
>
  • Springkussen skihut groot voorkant
  • Springkussen skihut groot voorkant
  • Springkussen skihut groot binnenkant
<

160,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Skihut Groot

Spring jezelf warm in het grote Skihut springkussen. Na een lange dag skiën of snowboarden in de kou heb je wel een warme chocomelk verdiend. Op het winter springkussen midden in de bergen kun je heerlijk springen. Geniet van de alpenlucht en dennengeur bij het knisperen van de haard in het grote skihut springkussen. Maak een wintersport themafeest of evenement geslaagd met een groot Skihut springkussen. De kleine après-ski fanaten hebben uren speelplezier op de piste. Winters genieten in de après-ski van het Skihut. De wintersportfanaten hoeven niet in de sneeuw te springen. Het grote Skihut heeft namelijk een dak. Jodelahitieeee de echte wintersporters zijn niet weg te slaan bij het springkussen op een wintersport themafeest.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Skihut groot?

Het grote springkussen skihut is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen 5 bij 5 meter en daardoor een echte eyecatcher. Daardoor past het springkussen in vrijwel iedere achtertuin. Zorg voor een egale ondergrond. Binnen enkele minuten staat het springkussen Skihut op. Stekker in het stopcontact en de wintersport fanaten kunnen zich heerlijk warm springen in de vrieskou in de skihut.  

Waarom groot Springkussen Skihut middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Er is keuze tussen kleine en grote springkussens. Ieder formaat is beschikbaar voor een specifiek type evenement. Van een kinderfeestje tot een groot evenement met duizenden mensen. Het springkussen groot is geschikt voor een après-ski of wintersport themafeest.  Door de tientallen jaren ervaring in de branche, weten wij wat nodig is om een evenement te laten slagen. Wij deinzen niet terug voor een uitdaging.

Het kiezen van het juiste springkussen kan lastig zijn. Er is zoveel keuze door het grote assortiment. Juist daarom helpen we u graag en zetten onze ervaring graag in om uw evenement te laten slagen. We adviseren in overleg voor het meest geschikte springkussen voor uw buurtfeest, themafeest of evenement.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
500 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
210 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
8
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Skihut groot
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen