Springkussen Skihut middel

Springkussen skihut middel voorkant
>
  • Springkussen skihut middel voorkant
  • Springkussen skihut middel binnenkant
  • Springkussen skihut middel voorkant
<

140,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen skihut middel

Kom lekker opwarmen met een warme chocomelk. Na een dag skiën of snowboarden in de bergen kun je heerlijk warm springen in het springkussen skihut. Maak een wintersport themafeest of evenement geslaagd met een middel springkussen. De kleine après-ski fanaten kunnen heerlijk springen op springkussen winter. Uren speelplezier op de piste en in de après-ski van het skihut. Waan je een weg door de sneeuw. De kleine wintersportfanaten kunnen uren springen in het middel springkussen. Krijg een winters gevoel in de gezellige skihut. Het springkussen heeft een dak en kan niet insneeuwen. Jodel de buurt bij elkaar want dit springkussen kan niet ontbreken op een wintersport themafeest.

Wat kan ik verwachten bij Springkussen skihut middel?

Het middel springkussen kasteel kunt u eenvoudig zelf opzetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen Het alpenhutje is 4 bij 4 meter. Daardoor past het springkussen in vrijwel iedere achtertuin. Zorg voor een egale ondergrond. Binnen enkele minuten staat het springkussen skihut. Stekker in het stopcontact en de wintersporters kunnen heerlijk springen.

Waarom groot Springkussen skihut middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Er is keuze tussen kleine en grote springkussens. Ieder formaat is beschikbaar voor een specifiek type evenement. Van een kinderfeestje tot een groot evenement met duizenden mensen. Het springkussen winter is geschikt voor een après-ski feest.  Wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Door de tientallen jaren ervaring in de branche, weten wij wat nodig is om een evenement te laten slagen. Het springkussen middel is zeer geschikt voor een wintersport thema feest.

Het kiezen van het juiste springkussen kan lastig zijn. Er is zoveel keuze door het grote assortiment. Bij de keuze hiervan helpen we u graag en zetten onze ervaring graag in. We adviseren dan in overleg voor het meest geschikte springkussen voor uw evenement.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
400 cm
Hoogte
400 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Skihut middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen