Springkussen taart met dak

Springkussen taart met dak
>
  • Springkussen taart met dak
  • Springkussen taart met dak zijkant
  • Springkussen taart met dak voorkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen taart met dak

Het kindertaart is pas echt compleet met een klein springkussen taart. Haal de feestvarkens tevoorschijn. Ze kunnen uren springen op het springkussen taart. Taartmutsen op en cadeautjes maken het kindertaartje compleet. Het overdekte springkussen is klein en past daardoor op vele plaatsen. Zo kan iedereen genieten van een verjaardagstaart met een springkussen. Blaas de enorme opvallende kaarsen uit. De enorme luchtkussen taart maakt een verjaardagstaart een knalfuif. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen taart met dak?

Het springkussen taart is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart met video. Het springkussen is 4.2 bij 3.8 meter en is daardoor een echte blikvanger op een verjaardagsfeest. Ook in binnenruimtes kan het springkussen  prima staan zoals een loods, schuur, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op en is de taart opgeblazen. Stekker in het stopcontact en de kinderen kunnen springen op het kleine taart springkussen. Wie blaast de mega kaarsjes als eerste uit ? Doordat het springkussen overdekt is, kan het springkussen perfect buiten staan als er wat druppels vallen. Kleine hoeveelheden regen kan het springkussen gemakkelijk aan.  

Waarom Springkussen taart met dak huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kindertaartje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen taart met dak. 

Springkussens.nl is centraal gelegen in Nederland, in de buurt van Utrecht. Bezorging is gratis en door ons grote assortiment en voorraad in springkussens zit er altijd wel een geschikte attractie tussen voor uw evenement. Neem contact met ons op en we helpen u bij de keuze van een passende attractie. Zo zorgen we voor blije kinderen en een geslaagd evenement.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
430 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
70 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Taart Met Dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen