Springkussen taart zonder dak

springkussen taart zijkant
>
  • springkussen taart zijkant
  • springkussen taart zijkant
  • springkussen taart voorkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Feesttaart open

Mmmmm heel holland bakt. De kleine bakkers en baksters hebben zich weer uitgeslooft in de keuken. Voor het verjaardagspartijtje is er een mega feesttaart gebakken om op te springen. Spring samen met vriendjes en vriendinnetjes op je verjaardagsfeestje. Vier je verjaardag of ander feest pas echt goed met taart! Lekker smullen en springen op het kleine springkussen. Pas dan is het feest compleet. Het springkussen feesttaart open is voor echte feestbeesten die wel houden van een stuk taart. Blaas de mega kaarsjes op het taart springkussen uit en spring in de lucht op een verjaardagsfeestje of ander kinderfeestje. De jarige job en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben gegarandeerd uren speelplezier op het springkussen feest. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Feesttaart open?

Het springkussen feesttaart is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide instructiekaart met video. Het springkussen is 4.3 bij 3.2 meter en is daardoor een echte blikvanger op een verjaardagsfeest. Ook in binnenruimtes kan het springkussen  prima staan zoals een loods, schuur, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen en is de taart opgeblazen. Het springkussen zonder dak is lekker luchtig voor de kinderen door de open bovenkant. Extra comfort en springplezier voor de kleine feestvierders op het springkussen taart. 

Waarom Springkussen Feesttaart overdekt huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen Feesttaart overdekt. 

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

Springkussens.nl is centraal gelegen in Nederland, in de buurt van Utrecht. Bezorging van de springkussens in gratis. 1 vaste prijs en geen verrassingen bij de huur van attracties. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
430 cm
Breedte
320 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
110 cm
Transport Breedte
70 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
80 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Taart Zonder Dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen