Springkussen Voetbal Klein

Springkussen voetbal voorkant discountoverlay
>
  • Springkussen voetbal voorkant
  • Springkussen voetbal voorkant
  • Springkussen voetbal zijkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Voetbal klein  

Als kleine profvoetballer maak je een voetbal thema kinderfeestje extra geslaagd met een springkussen voetbal. Een mega ronde opgeblazen voetbal om in te springen. De kleine Lieke Martens en Frenkie de Jong van de toekomst kunnen heerlijk springen op het kleine springkussen. Maar ook voor de voetbalclub of themadag van de sportvereniging of voetbalvereniging is dit voetbal springkussen een ware showstopper. Kijk ook eens naar onze andere voetbal springkussen om uw feest helemaal af te maken. Het kleine springkussen trekt veel bekijks en zal geliefd zijn onder de kleine sporters. Pas op, niet met de voetbalschoenen natuurlijk op het luchtkussen! We willen niet dat het springkussen letterlijk op springen staat. Het moet natuurlijk wel veilig blijven. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Voetbal klein met dak?

Het kleine springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 4 bij 4 meter en past daardoor in vrijwel iedere achtertuin. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en springen maar ! Het kleine springkussen kan eenvoudig in de kofferbak van een auto worden meegenomen. Afhalen bij de centraal gelegen locatie van Vcompany vlakbij Utrecht. Ook kan het kleine springkussen gratis worden thuisbezorgd. Hierdoor heb je alleen de lusten en niet de lasten. 1 vaste prijs voor uren speelplezier van de kinderen. 

Waarom Springkussen Voetbal klein huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor uw evenement, buurtfeest of verjaardag. We horen graag hoe de situatie is en er binnen of buiten gesprongen gaat worden. Voor elke locatie is er een geschikt springkussen beschikbaar. Daarnaast zijn er voor ieder budget mogelijkheden; pak groots uit of huur een goedkoop springkussen.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Voetbal klein met dak
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
4x
- haringen