Springkussen Voetbal Middel

Springkussen voetbal middel voorkant
>
  • Springkussen voetbal middel voorkant
  • Springkussen voetbal middel binnenkant
  • Springkussen voetbal voorkant
<

140,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Springkussen Voetbal Middel      

Springkussen middel voor echte voetbalfans. Als kleine professionele voetballer maak je een voetbal thema kinderfeest extra geslaagd met een springkussen voetbal. Een mega ronde opgeblazen voetbal om in te springen. De kleine Lieke Martens en Frenkie de Jong van de toekomst kunnen heerlijk springen op het voetbal springkussen. Dit springkussen voetbal is een ware showstopper op een themadag van de sportvereniging, voetbalvereniging of voetbalclub. Schiet het evenement naar de overwinning en huur een springkussen voetbal middel. Lachende kinderen en ouders staat vast tijdens het voetbaltoernooi. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Voetbal Middel?

Het middelgrote springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het middel springkussen Voetbal is 5 bij 3.8 meter. Zeer geschikt om op het voetbalveld neer te zetten met een open dag of tijdens een buurtfeest. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, hal of andere hoge ruimte. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en springen maar ! Het betaalbare springkussen wordt  gratis bezorgd in verschillende steden zoals Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. 

Waarom Springkussen Voetbal Middel huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen.

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Spreek uw wensen uit, dan denken wij graag met u mee. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
500 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
125 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
70 cm
Gewicht
100 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Voetbal middel
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen