Springkussen Western Klein

springkussen western zijkant
>
  • springkussen western zijkant
  • springkussen western voorkant
  • springkussen western zijkant
<

120,00

1 dag 

Incl. BTW

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket S.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Western klein

Kom pak je lasso maar en spring op je paard op het kleine Springkussen western. Cowboys en indianen draven naar het kleine springkussen western. Kleine cowboys en amazones springen op hun paard en galopperen naar het Wilde Westen. Tuimelkruid rolt voorbij in de woestijn. Gaan deze stoere western figuren de boeven vangen? De cowboys en cowgirls springen rond op het springkussen western. Het springkussen western is perfect voor een Western thema-feestje of sport- en spelmiddag van de manege. Anky van Grunsven eat your heart out. Hier gaat ieder paardenmeisje van enthousiasme bijna van hinniken. Wilt u toch een groter kussen? Kijk dan ook eens naar Springkussen Western Middel of Groot

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Western klein?

Het kleine springkussen is eenvoudig zelf op te zetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 4 bij 4 meter en past daardoor in vrijwel iedere achtertuin. Maar ook binnen kunnen de springkussens prima staan in bijvoorbeeld een loods, hal of andere hoge ruimte. Het springkussen Western kan zowel binnen als buiten worden opgeblazen. Binnen enkele minuten staat het springkussen op. Stekker in het stopcontact en laat de pomp het luchtkasteel vullen met lucht. De jongens en meiden kunnen daarna als echte amazones draven, springen en galopperen op het western springkussen. 

Waarom Springkussen Western klein huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt springkussens voor ieder soort evenement. Van een kinderfeestje, bazaar, beurs, festival of ander evenement. Door de jarenlange ervaring in de verhuur attractie branche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met een springkussen. 

Het attractieverhuur bedrijf Springkussens.nl is centraal gelegen in Nederland, binnen 45 minuten op afstand van Amsterdam en Rotterdam. Daarom heeft u altijd snel een springkussen gratis bezorgd op de gewenste locatie. 

Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Bij de keuze hiervan helpen we u graag, we adviseren dan in overleg het meest geschikte springkussen voor u.

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
400 cm
Breedte
300 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
100 cm
Transport Breedte
60 cm
Transport Hoogte
60 cm
Gewicht
50 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
1
Max. aantal pers.
4
Aantal Pallets
1
Overdekt
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- haringen
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Western klein met dak
1x
- Verlengsnoer 10 meter