Springkussen Multiplay Unicorn

Springkussen Multiplay Unicorn
>
  • Springkussen Multiplay Unicorn
  • Springkussen Multiplay Unicorn
<

149,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Springkussen Multiplay Unicorn

Met het springkussen Multiplay Unicorn maakt u een kinderfeestje compleet. Neem de kinderen mee in de magische wereld van Unicorns. In deze wereld vol magische krachten droom je weg en ervaar je een fantastische beleving. De GLITTERS en mooie kleuren op het kussen maken de magie helemaal af. Wees niet bang, de glitters zitten in het kussen, dus de glitters blijven in het kussen zitten en geven niet af. 

Om het 'roze' feest helemaal compleet te maken kunt u bij ons ook terecht voor het huren van het springkussen Multiplay Prinses. Laat alle kinderen van dit magische feest zichzelf verkleden als prinsen en prinsessen. 

Wat kan ik verwachten bij Springkussen Multiplay Unicorn?

Het multiplay springkussen unicorn kunt u eenvoudig zelf opzetten. Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video. Het springkussen is 5 bij 6 meter en past daardoor in vele achtertuinen. Daarbij kan het ook tegen een spatje regen, anders kan het altijd binnen in een schuur of loods worden neergezet. Stekker in het stopcontact en de kids kunnen lekker gaan springen en spelen op het multiplay unicorn. Het kussen heeft namelijk ook een aantal spelelementen in het kussen aanwezig, waardoor er niet alleen gesprongen kan worden, maar ook gespeeld. Extra lang vertier dus in dit leuke kussen. 

Waarom Springkussen Multiplay Unicorn huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl heeft ruim 10 jaar ervaring in de evenementen en attractie verhuur branche. Huren bij springkussens.nl kan voor ieder soort evenement. Van een klein besloten kinderfeestje tot een groot festival. Wij deinzen nergens voor terug. Door ons grote assortiment en grote voorraad in springkussens zit er altijd wel een springkussen tussen wat voor u geschikt is. Spreek uw wensen uit en wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op en laat u verrassen door de vele opties en onze kunde in het vak. Producten in pakket

1x
- Multiplay Unicorn
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
6x
- haringen