Stormbaan Blue

Stormbaan blue voorkant
>
  • Stormbaan blue voorkant
  • Stormbaan blue zijkant
  • Stormbaan blue binnenkant
<

249,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan blue huren

Met twee personen ga je de strijd aan en ploeter je over en onder de klim en kruip objecten van deze stormbaan. Stormbaan Blue is een echte uitdaging en alleen voor de echte strijders! Wie is het snelste bij de finish ? Daar gaat het om met deze grote stormbaan in de felgekleurde buitenkant in blauw, geel en rood. De stormbaan is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Studenten zetten de stormbaan vaak in bij een introductiekamp of studentenkamp. Maar ook voor een evenement of festival is het een echte eyecatcher en activeert het bezoekers om uit hun dak te gaan. Lachen, bewegen en een winst element maken stormbanen de perfecte attractie voor een geslaagd evenement. 

 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan blue?

Bij de start kruipen de uitdagers als eerste zo snel mogelijk door de tunnel. Daarna vervolgen ze het parcours onder de bogen door. Daarna moeten de opblaas pilaren worden ontweken. Klauter over de opgeblazen muren en probeer vooral je voeten op de grond te houden. Als laatste moet de klimmuur worden getrotseerd waarna er van de glijbaan gegleden kan worden de finish tegemoet.

Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video met op en afbouw instructies. De stormbaan is 14 meter lang en wordt geleverd inclusief 2 blowers. Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op.  Buiten staat de stormbaan goed op een grasveld, weiland, sportveld of park. Binnen kunnen de stormbanen prima staan in bijvoorbeeld een loods, gym- en sporthal of andere hoge ruimte. De stormbaan is 4.5 meter hoog.  Op de stormbaan kunnen 2 personen tegelijk het klim- en klauter parcours afleggen. Stormbanen worden veel gebruikt voor zeskampen. Het is een mooi onderdeel door het competitie element en de mogelijkheid om hem in een route in te bouwen. 

 

Waarom Stormbaan blue huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl verhuurt al ruim 10 jaar stormbanen en andere attracties voor ieder type evenement. Door de jarenlange ervaring weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met met de juiste attracties.

De attracties van Springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Huur betaalbare stormbanen voor bijvoorbeeld een zeskamp vlakbij Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Door het grote assortiment en voorraad aan attracties is er voor ieder soort evenement een geschikte keuze beschikbaar. Kunt u niet kiezen? Wij helpen u graag ! Neem contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee en zetten wij onze ervaring om in een passend advies voor uw specifieke evenement, buurtfeest, festival of bedrijfsuitje. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1400 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
450 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Blue deel 1
1x
- Blue deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen