Stormbaan brandweer

Stormbaan brandweer
>
  • Stormbaan brandweer
  • Stormbaan brandweer voorkant
  • Stormbaan brandweer zijkant
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan Brandweer

HELP er is brand ! Sirenes aan en haast je in de brandweerauto naar de brand. Redt de mensen uit het brandende huis. De rode stormbaan brandweer is voor brandweerlieden die niet terugdeinzen voor gevaar. Voor echte stoere brandweermannen en vrouwen. Er is altijd wel wat spannends aan de hand. Redt de kat uit de boom of help een drenkeling uit het water. Spring rond en wordt de held van de dag. De stormbaan brandweer is perfect op een themadag van de brandweer of open dag. Houd de sproeier en de slangen van de brandblusser paraat want de stormbaan mag niet in vuur en vlam komen staan. Houd het vuur op afstand en kom blussen. Welke brandweerman of vrouw lukt het om als eerst door alle hindernissen heen te komen? 

Wat kan ik verwachten bij stormbaan Brandweer?

De stormbaan Brandweer wordt geleverd met gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. In het stappenplan wordt duidelijk uitgelegd hoe de stormbaan opgezet moet worden. Met een begeleidende video kan iedereen eenvoudig de attractie opzetten. De stormbaan is 17 meter lang. Daarbij is een egale ondergrond binnen of buiten belangrijk. Denk daarbij aan een loods, hal, schuur of andere hoge ruimte. Of buiten in een weiland, grasveld of sportpark. Binnen enkele minuten staat de opblaasbare brandweerauto op. Laat het luchtkussen hard worden door de 2 blowers te bevestigen aan het kussen. Op de stormbaan kunnen 2 jonge brandweerlieden het parcours springend en klimmend afleggen. 

Waarom Stormbaan Brandweer huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt attracties voor ieder soort evenement. Van een klein kinderfeestje tot een groot festival; niets is ons te gek. Door de jarenlange ervaring in de evenementenbranche, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een evenement geslaagd wordt. 

Door ons grote assortiment en grote voorraad in stormbanen zit er altijd wel een geschikte attractie tussen voor uw specifieke evenement. Hulp nodig bij de keuze ? Neem contact met ons op. We zetten onze ervaring graag om in passende oplossingen en advies.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1700 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Brandweer deel 1
1x
- Brandweer deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen