Hindernisbaan 13 meter

Hindernisbaan 13 meter
>
  • Hindernisbaan 13 meter
  • Hindernisbaan 13 meter binnenkant
  • Hindernisbaan 13 meter zijkant
<

249,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

Omschrijving

Stormbaan Hindernisbaan 13 meter huren 

Wie lukt het om als eerste door alle hindernissen te komen? Klim, klauter en baan je een weg door het 13 meter lange opgeblazen parcours. De opvallend gekleurde stormbaan in geel, roze en paars is een echte eyecatcher op een evenement. De hindernisbaan is zowel voor kinderen als volwassenen geschikt. De hindernisbaan is voor op een evenement of festival een echte eyecatcher en publiekstrekker. Het activeert de bezoekers om uit hun dak te gaan. Lachen, bewegen en een winst element maken stormbanen de perfecte attractie voor een geslaagd evenement. 

 

Wat kan ik verwachten bij Stormbaan hindernisbaan 13 meter? 

Hindernisbaan van 13 meter is 3,8 meter breedt en 3,5 meter hoog. Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. De stormbaan kan zowel binnen als buiten staan. Zorg dat er een egale ondergrond is en een stopcontact binnen handbereik. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours. Tijger onder de netten door en wurm jezelf door de tunnels een weg naar de finish. 

Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video met op en afbouw instructies. De stormbaan wordt geleverd met 1 blower. Stormbanen zijn erg populair bij zeskampen. Het is spectaculaire attractie door het competitieve element en de mogelijkheid om hem in een route in te bouwen. 

Waarom Stormbaan Hindernisbaan 13 meter huren bij Springkussens.nl? 

Springkussens.nl verhuurt al ruim 10 jaar stormbanen en andere attracties voor ieder type evenement. Door de jarenlange ervaring weten als geen ander hoe een een evenement geslaagd wordt met de juiste attracties.

De attracties van Springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Huur betaalbare stormbanen voor bijvoorbeeld een zeskamp vlakbij Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Door het grote assortiment en voorraad aan attracties is er voor ieder type evenement een geschikte keuze beschikbaar. Kunt u niet kiezen? Wij helpen u graag ! Neem contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee en zetten wij onze ervaring om in een passend advies voor uw specifieke evenement, buurtfeest, festival of bedrijfsuitje.

Producteigenschappen

Lengte
1300 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
200 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Hindernisbaan 13 meter
1x
- Blower 1500 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen