Stormbaan Jungle

Stormbaan jungle voorkant
>
  • Stormbaan jungle voorkant
  • Stormbaan jungle binnenkant
  • Stormbaan jungle
<

299,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket L.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan Jungle

Tarzan en Jane hangen in de lianen. Slinger, ren en spring door Stormbaan Jungle middel. Voel je de koning van de jungle en leg als snelste het parcours af. De stormbaan in Jungle thema is voor echte stoere kinderen op een kinderfeest, themadag of spelmiddag. Klim en klauter als Mowgli van Jungle Boek door de jungle. Iedere jongen of meisje wil in dit groene springkussen springen, klauteren, apenkooien en ravotten.Vind een weg door het oerwoud hak met de machete een weg langs de vele bomen, insecten en andere dieren in de jungle. 

Wat kan ik verwachten bij stormbaan Jungle?

Bij de levering krijgt u een uitgebreide duidelijke instructiekaart en video met op en afbouw instructies. De stormbaan is 17 meter lang en wordt geleverd inclusief 2 blowers, de benodigde haringen en haspels. Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op.  Buiten staat de stormbaan goed op een grasveld, weiland, sportveld of park. Binnen kunnen de stormbanen prima staan in bijvoorbeeld een loods, gym- en sporthal of andere hoge ruimte. Op de stormbaan kunnen 2 personen tegelijk het klim- en klauter parcours afleggen. Houdt u er wel rekening mee dat het een groot en zwaar kussen is? De stormbaan Jungle weegt wel 270 kilo. Als u ervoor kiest dit zelf op te zetten dan dient u zeker met 2 personen te zijn. 

Waarom stormbaan Jungle huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl verhuurt stormbanen en andere attracties voor ieder soort evenement. Door de jarenlange ervaring, gaan wij geen uitdaging uit de weg. We leveren maatwerk waar nodig en weten als geen ander hoe een je een evenement een lift kan geven met met de juiste attracties.

De attracties van Springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Huur betaalbare stormbanen voor bijvoorbeeld een zeskamp vlakbij Utrecht. Het grote assortiment en voorraad aan attracties met een geschikte keuze voor ieder soort evenement. Kunt u niet kiezen? Wij helpen u graag ! Neem contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee en zetten wij onze ervaring om in een passend advies voor uw specifieke evenement.  

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1750 cm
Breedte
350 cm
Hoogte
500 cm
Transport Lengte
140 cm
Transport Breedte
110 cm
Transport Hoogte
110 cm
Gewicht
270 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Aantal Pallets
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Jungle deel 1
1x
- Jungle deel 2
2x
- Blower 1100 Watt
2x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen