Kinderstormbaan octopus

kinderstormbaan octopus
>
  • kinderstormbaan octopus
  • kinderstormbaan octopus detail
  • kinderstormbaan octopus
<

199,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket XXL.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Opblaasbare octopus met diverse speelelementen huren 

Onze opblaasbare octopus met diverse speelelementen is een speelparadijs voor kinderen. Met zijn diverse speelelementen is de opblaasbare octopus een attractie die voor veel variatie zorgt. Ren je het lazarus op deze octopus! De octopus bestaat uit 6 verschillende speelelementen. Op de eerste hindernis klim je omhoog en laat je je aan de andere kant van het kussen afglijden. Klim vervolgens door het gat van het tweede obstakel. Pas bij de derde hindernis op voor een nat pak. Klim bij hindernis 4 klim door een lange tunnel. Hopelijk ben je niet bang in het donker bij hindernis nummer 5. Als laatste hindernis moet je vaart maken om als eerste de Octopus rond te gaan. 

De opgeblazen octopus attractie is een verrassend speeltoestel door de verschillende hindernissen. Een ware publiekstrekker op een kinderfeestje, evenement, braderie, buurtfeest of festival. De kleurrijke en vrolijke buitenkant van het speelkussen zorgt voor veel bekijks. Kinderen kunnen zich uren vermaken met ravotten en spelen op de diverse speelelementen. 

 

Wat kan ik verwachten bij de opblaasbare octopus met diverse speelelementen? 

De opblaasbare octopus met diverse speelelementen voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Daarnaast is er een begeleidende video waarin alle instructies stapsgewijs worden toegelicht. Wanneer de blower aan het kussen is bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. De octopus is 8.5 bij 8.5 meter en 3 meter hoog. De stormbaan speeltunnel heeft verschillende speelelementen. Naast het springen in het luchtkussen moet er een parcours worden afgelegd langs een glijbaan, tunnels en pilaren. Wie legt als snelste het parcours af? 

De attractie kan zowel binnen als buiten worden opgesteld op bijvoorbeeld een grasveld, weiland, sporthal, gymzaal of voetbalveld. 

 

Waarom de opblaasbare octopus met diverse speelelementen huren bij Springkussens.nl ?

Springkussens.nl verhuurt al meer dan 10 jaar springkussens in alle vormen en maten voor verschillende feesten, festivals en partijen. Door ons ruime assortiment en grote voorraad kunnen snel schakelen en bezorgen wij attracties gratis bij u thuis. Verder zetten wij onze ruime ervaring in op passend advies en tips te geven. Uw vragen worden beantwoord door ons deskundige personeel. We zijn thuis in het verzorgen van zowel een kinderfeestje bij u in de achtertuin als grote evenementen. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
1
Lengte
850 cm
Breedte
850 cm
Hoogte
300 cm
Transport Lengte
160 cm
Transport Breedte
120 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
150 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
10
Aantal Pallets
1
Overdekt
Nee

Producten in pakket

1x
- Octopus
1x
- Blower 1100 Watt
1x
- Verlengsnoer 10 meter
12x
- haringen