Kinderstormbaan trein

kinderstormbaan trein
>
  • kinderstormbaan trein
  • kinderstormbaan trein binnenkant
  • kinderstormbaan trein tunnel
<

199,00

1 dag 

Incl. BTW

10% korting bij zelf afhalen

 Waarom Springkussens.nl:

  • Gratis bezorging
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitgebreid assortiment
  • Alle attracties gecertificeerd
  • Goede service
  • Vakkundig personeel

 Harde ondergrond?

Plaatst u dit luchtkussen op een harde ondergrond? Dan dient u gebruik te maken van valmatten. Het valmatten pakket wat u voor dit springkussen nodig heeft is het valmatten pakket M.

Alle springkussens en stormbanen zijn gecertificeerd.

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

Omschrijving

Stormbaan trein

Tsjoeke tsjoeke tsjoeeeek. Stap in de trein van de stormbaan speeltunnel. Vergeet niet in te checken met je OV want anders krijg je een boete van de conducteur. We gaan in sneltreinvaart over de nederlandse spoorwegen richting het station van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Op welk perron stap jij uit? Gegarandeerd uren speelplezier voor de kleine treinreizigers. Reis mee in de opblaasbare stormbaan trein. De stormbaan trein is geschikt voor kinderen. Ook met minder weer kan er naar hartenlust gespeeld worden in de overdekte opgeblazen attractie. 

 

Wat kan ik verwachten bij een Stormbaan speeltunnel trein huren ?

De stormbaan trein is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies. Daarnaast is er een begeleidende video waarin alle instructies stapsgewijs worden toegelicht. Wanneer de 2 blowers aan het kussen zijn bevestigd, blaast het luchtkussen zich eenvoudig snel op. De stormbaan is 10 bij 7 meter. In de kleurrijke blauwe buitenkant valt goed op. De stormbaan speeltunnel heeft verschillende speelelementen. Naast het springen in het luchtkussen moet er een parcours worden afgelegd langs een glijbaan, tunnels en pilaren. Wie legt als snelste het parcours af? 

De stormbaan kan zowel binnen als buiten worden opgesteld op bijvoorbeeld een grasveld, weiland, sportveld, loods, gym- of sporthal. 

 

Waarom een Stormbaan speeltunnel trein huren bij Springkussens.nl?

Springkussens.nl in samenwerking met Vcompany verhuurt al ruim 10 jaar stormbanen en andere attracties voor ieder type evenement. Door de jarenlange ervaring weten als geen ander hoe een evenement geslaagd wordt met de juiste attracties. 

De attracties van springkussens.nl worden gratis thuisbezorgd. Huur betaalbare stormbanen voor bijvoorbeeld een zeskamp vlakbij Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Door het grote assortiment en voorraad aan attracties is er voor ieder soort evenement een geschikte keuze beschikbaar. Kunt u niet kiezen? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op. Dan denken wij graag met u mee en zetten wij onze ervaring om in een passend advies voor uw specifieke evenement, buurtfeest, kinderfeestje of ander evenement. 

 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
2
Lengte
1000 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
150 cm
Gewicht
150 Kg
Opzettijd
30 Minuten
Afbouwtijd
30 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2

Producten in pakket

1x
- Stormbaan speeltunnel trein
2x
- Blower 1100 Watt
12x
- haringen
2x
- Verlengsnoer 10 meter